flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

V міжнародній науково-практичній конференції "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя"

04 грудня 2017, 11:13

 

  Голова Харківського апеляційного господарського суду Павло Тихий прийняв участь в V міжнародній науково-практичній конференції "Судове адміністрування як складова реформи правосуддя", що відбулася 1 грудня 2017 року в м. Києві.

  Захід був організований Державною судовою адміністрацією України спільно з Національною школою суддів України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя", українсько-канадського проекту "Підтримка судової реформи в Україні", проекту Ради Європи "Підтримка впровадженню судової реформи в Україні".

  У роботі конференції взяли участь Посол Канади в Україні Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в України Шігекі Сумі, заступник Директора Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Білорусі та Молдові Джон Пеннел, керівник Програми USAID "Нове правосуддя" Девід Вон, директор міжнародних програм Офісу Уповноваженого з федеральних судових справ Канади Олег Шаков, заступник Голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко, голови Вищої ради правосуддя, Національної школи суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, представники Адміністрації Президента України, голови судів, очільники органів державної влади, міжнародні експерти, представники громадськості та ЗМІ.

  Під час заходу було обговорено плани та перспективи модернізації засад організаційного забезпечення роботи суду, актуальні питання забезпечення діяльності судів в Україні, а також міжнародний досвід та сучасні тенденції у судовому адмініструванні.

  Більш детальна інформація за посиланням.