flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Окремі аспекти доказування в господарському судочинстві та формалізації електронних доказів у господарському процесі

04 червня 2018, 16:09

  01 червня 2018 року в Харківському апеляційному господарському суді відбулося періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації на семінарі «Окремі аспекти доказування в господарському судочинстві та формалізації електронних доказів у господарському процесі».

  Захід організовано Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно із Харківським апеляційним господарським судом.

  З вітальними словами до учасників семінару звернулися заступник голови Харківського апеляційного господарського суду Олексій Крестьянінов та директор Харківського РВ НШСУ Валентина Коржик.

  Семінар розпочався з доповіді доцента кафедри цивільного процесу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, к.ю.н. Валерія Мамницького на тему «Докази і доказування у господарському судочинстві: концепція змін».

  Про особливості участі свідків у господарському процесі доповіла суддя господарського суду Луганської області, к.ю.н. Олена Фонова.

  Суддя Харківського апеляційного господарського суду Михайло Слободін розповів про межі та ризики застосування положень ст. 108 Господарського процесуального кодексу України при вирішенні господарських спорів.

  Заступник голови Харківського апеляційного господарського суду, к.ю.н. Олексій Крестьянінов обговорив з учасниками семінару окремі аспекти доказування в господарському процесі.

  Судді-учасники семінару отримали сертифікат про проходження періодичного навчання в Національній школі суддів України.