flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заняття в системі вдосконалення професійної підготовки працівників апарату ХАГС від 18.04.2014 року

18 квітня 2014, 11:51

18 квітня 2014 року в Харківському апеляційному господарському суді відбулись заняття в системі вдосконалення професійної підготовки працівників апарату суду згідно плану на 2014 рік, що затверджений у встановленому порядку.

Заступник керівника апарату Бойко Жанна Олексіївна присвятила заняття висвітленню основних питань на тему: «Законодавство України про охорону праці». Роз’яснила основні положення Законів України «Про охорону праці» (2694-12), «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності» (1105-14) та взаємозв’язок з іншими Законами України.

Під час заняття обговорювалися внутрішньо-організаційні моменти щодо забезпечення охорони праці в судді, а саме: про нормативно-правові акти та розроблені положення, які регулюють діяльності суду; про інструкції з якими ознайомлюють кожного працівника суду, про проведення інструктажів кожного року щодо пожежної безпеки та охорони праці в державній установі.

Особливу увагу було звернено на необхідність постійного оновлення своїх знань щодо законодавства про охорону праці.