flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заняття у Національній школі суддів

10 червня 2014, 09:52

 

Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України на базі Харківського апеляційного господарського суду з 02 червня по 06 червня 2014 року була проведена підготовка 13 працівників апаратів судів за програмою для секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів за узгодженою програмою.

 

 

З доповідями на заняттях виступили: голова суду Тихий П.В. та суддя Харківського апеляційного господарського суду Афанасьєв В.В., заступник керівника апарату Бойко Ж.О., начальник відділу документального забезпечення та контролю – Бугайченко О.І., начальник відділу узагальнення судової практики та систематизації законодавства Бережна О.Д., начальник статистично-інформаційного відділу – Мачарідіс Г.П.. та заступник начальника організаційно-кадрового відділу – Куліненко О.І..

 

На останньому занятті слухачі отримали відповідні сертифікати, що були вручені директором Харківського регіонального відділення національної школи суддів України Коржик В.В. та суддею Харківського апеляційного господарського суду Афанасьєвим В.В.