flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості присвяченні Дню Конституції України 2014

02 липня 2014, 16:44

 

28 червня 1996 року Верховною радою України було зроблено важливий крок прийнято Основний закон України – Конституцію, яка стала поштовхом для продуктивного розвитку всіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя країни.
Найвищою соціальною цінністю для держави стали людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека, а першочерговими завданнями - дотримання ідеалів справедливості та рівності, законності та правопорядку, що є підґрунтям успішного розвитку демократичного суспільства та держави.
З нагоди святкування Дня Конституції України 27 червня 2014 року в конференц-залі Харківського апеляційного господарського суду відбулись збори трудового колективу.
Голова суду привітав суддів та працівників апарату Харківського апеляційного господарського суду з Днем Конституції України. Підкреслив значення існування Основного закону України, як фундаменту в правовій державі. Окрім цього зазначив, що під час здійснення правосуддя працівники суду повинні пам’ятати про Конституцію України та діяти в її рамках, адже від діяльності судової системи залежить не лише доля кожного підприємства, яке здійснює діяльність на території України, а й економіка нашої держави.