flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська акція «Зміцнимо довіру громадян до суду»

02 вересня 2014, 15:25
Згідно рішення Ради суддів України № 11 від 11.08.2014 року з 01 по 05 вересня 2014 року у Харківському апеляційному господарському суді з метою вивчення рівня довіри громадськості до судів відбудеться анонімне опитування громадян-відвідувачів суду стосовно якості та ефективності роботи суду шляхом анонімного анкетування.
Опитування є добровільним і проводиться з метою оцінки доступності правосуддя, ефективності організації роботи суду та незалежності, неупередженості суддів під час судового розгляду справ, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади та зміцнення довіри громадян до суду.
Організаторами проведення акції є Рада суддів України, Державна судова адміністрація України та Центр суддівських студій.
Під час проведення опитування всім відвідувачам Харківського апеляційного господарському суду буде запропоновано заповнити анкету. Анкети опитування можна отримати в канцелярії суду (1 поверх, каб. 101) або у відповідального працівника суду біля пункту пропуску громадян до приміщення суду. Скринька для заповнених анкет знаходиться у холі суду на столі реєстрації.
Також для більшої зручності відвідувачам офіційного веб-сайту Харківського апеляційного господарського суду пропонується заповнити анкету в електронному вигляді.
Дякуємо за співпрацю!
Ваша думка важлива для нас!