flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як захистити інтереси сучасного аграрія. Земля та податки

13 листопада 2017, 13:32

  10 листопада 2017 року на базі Харківського апеляційного господарського суду, за підтримки Харківської обласної державної адміністрації відбувся семінар «Як захистити інтереси сучасного аграрія. Земля та податки», організований ЮФ «Тацій і Партнери».  З вітальними словами до учасників семінару звернулися Перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер та старший партнер юридичної компанії «Тацій і Партнери» Юрій Баулін.

  В якості спікерів заходу виступили провідні юристи компанії «Тацій і Партнери», представники ГУ Держгеокадастру в Харківській області, представники Харківського апеляційного господарського та адміністративного судів.

  Так, голова Харківського апеляційного господарського суду Павло Тихий виступив зі змістовною доповіддю, в якій розглянув судову практику вирішення земельних спорів у аграрному секторі та розповів про компетенцію прокуратури і НАБУ.

  Під час семінару були детально розглянуті питання пов’язані із захистом прав та інтересів аграрія, зокрема: нові обмеження та можливості земельного законодавства в 2017 році, особливості укладення договорів оренди землі, антирейдерські заходи щодо безпеки аграрного бізнесу, децентралізація земельних відносин, операції з земельними паями, оподаткування сільськогосподарської діяльності, судова практика вирішення земельних спорів та оскарження дій державних реєстраторів тощо.