flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет

02 лютого 2018, 09:56

2 лютого 2018 року на базі господарського суду Харківської області відбувся круглий стіл на тему: «Захист прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет», організований спільно з Радою адвокатів Харківської області та Департаментом «Центр компетенції» Консорціуму «Український центр підтримки номерів і адрес».

Від Харківського апеляційного господарського суду участь взяли заступник голови суду Олексій Крестьянінов та суддя Володимир Пушай.

Під час круглого столу учасники розглянули: проблемні питання пов’язані із захистом прав інтелектуальної власності та прав осіб від порушень у мережі Інтернет, процесуальні аспекти захисту прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет, окремі питання судово-експертних досліджень в цифровому середовищі.

Суддя Харківського апеляційного господарського суду Володимир Пушай обговорив з учасниками проблеми уступки прав, що випливають із договорів щодо розпорядження майновими правами інтелектуальної власності та звернув увагу на необхідності індивідуалізації авторського права.

Детальна інформація про захід за посиланням:

 https://hr.arbitr.gov.ua/sud5023/pres-centr/news/426698/