flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

27 червня 2018, 11:08

  26 червня 2018 року в м. Києві відбувся Другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці», організаторами якого виступили Вища рада правосуддя спільно з Верховним Судом, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Радою суддів України, Державною судовою адміністрацією України за підтримки Канадсько-українського Проекту підтримки судової реформи та генерального інформаційного партнерства від Юридичної газети й "Інтерфаксу-Україна".

  Регіональний форум пройшов у форматі перегляду відеотрансляції із можливістю ведення дискусії на базі апеляційного суду Харківської області, в якому взяв участь представник  Харківського апеляційного господарського суду.

  Представники судової влади, іноземні експерти, журналісти та редактори провідних ЗМІ України обмінялися думками, ідеями, пропозиціями про те, як комунікацію між судами та медіа зробити максимально ефективною для обох сторін.

  На завершення роботи форуму учасники отримали інформацію про канадський досвід організації комунікації, ознайомилися з функціонуванням соціальних проектів, які стосуються судової тематики як в Україні, так і за її межами та визначилися з головними напрямками роботи на рік наступний.