flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заняття в системі вдосконалення професійної підготовки працівників апарату ХАГС

17 березня 2014, 14:15

 

         14 березня 2014 року в Харківському апеляційному господарському суді відбулись заняття в системі вдосконалення професійної підготовки працівників апарату суду згідно плану, затвердженому на 2014 рік.

Для виступу на спільному занятті був запрошений кандидат юридичних наук, асистент кафедри правосуддя Полтавського юридичного інституту «Юридична академія ім.. Я.Мудрого» Масюк Василь Васильович.

Науковцем було висвітлено тему «Обставини, що підлягають доказуванню в господарському процесі. Преюдиціальність судових рішень в господарському процесі (для працівників судових палат).

Окрім цього, для працівників суду з доповіддю виступила начальник статистично-інформаційного відділу Мачарідіс Ганна Павлівна.

За допомогою спеціальної техніки на наглядному матеріалі доповідачем було роз’яснено положення про порядок підготовки та проведення обліку загальних показників апеляційного провадження для формування статистичного звіту за формою № 2-АС за І квартал 2014 троку, використання функціоналів авто збереження програми «Діловодство спеціалізованого суду». Розглянуто проблемні питання.

Під час занять працівники обмінювались думками, задавали питання щодо винесених на розгляд тем, обговорювались проблеми застосування законодавства.

         Наступне заняття відбудеться 18 квітня 2014 року.