flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Архів публікацій про діяльність суду

25 жовтня 2017, 17:04

ХАРКIВСЬКИЙ АПЕЛЯЦIЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

  Організація взаємодії судових органів із засобами масової інформації є одним з напрямків роботи Харківського апеляційного господарського суду.

  З метою належного висвітлення роботи суд співпрацює з профільними виданнями регіонального та всеукраїнського значення, місцевими періодичними виданнями, інформаційними агенціями, телевізійними студіями, провідними електронними ЗМІ.

  Слід зауважити, що апеляційний господарський суд постійно бере активну участь у процесі оновлення експозиції Музею історії господарських (арбітражних) судів України Вищого господарського суду України.

  З метою дотримання норм законодавства та для утвердження принципу відкритості, гласності робітники суду завжди наповнюють офіційний веб-сайт суду, який містить різну інформацію: списки призначених справ, новини та події суду, реквізити судового збору, вакансії суду, статистична звітність та інше. Окрім цього судді та працівники апарату суду значну увагу приділяють питанням ефективного функціонування структурної системи суду та проблемам законодавства, які зустрічаються при виконанні своїх повноважень.

  Крім того, в прес-службі Харківського апеляційного господарського суду сформовано та постійно оновлюється архів публікацій про діяльність суду. Oрганізовано постійне вивчення матеріалів засобів масової інформації з метою виявлення їх позиції, тенденцій у висвітленні питань, пов’язаних з діяльністю суду.

  Загалом, слід відзначити, що з кожним роком преса виявляє все менше зацікавленості до загальної інформації про роботу суду. Аудиторія засобів масової інформації, а відтак і журналісти, все більше цікавляться рішеннями, що виносяться у конкретних резонансних справах, та наслідками таких рішень, які впливають на економіку регіону.